Gratis verzending naar de hele EU
MAWRBLE STORIES

Meet Elina from Stockholm

Whitney leaning against a railing on a downtown street

Interview met Elina, een klant van Mawrble met een geweldig oog voor interieurdesign, wiens vorige huis de aandacht trok van de Franse designpagina Planète Déco dankzij haar prachtige interieur.

Elina is na vele jaren in Londen weer thuis komen wonen en woont nu in Kungsholmen met haar kleine Pomeriaan-Chihuahua Nico. Ze werkt als general counsel bij een techbedrijf en heeft in haar vrije tijd een passie voor interieurdesign.

Je hebt een prachtig huis, waar haal je je inspiratie vandaan?

Heel erg bedankt! Ik hou ervan om een ruimte opnieuw vorm te geven door kleine of onverwachte maatregelen om het te verbeteren en te transformeren. Dat is wat ik heb geprobeerd te doen met de drie appartementen die ik heb gerenoveerd in Londen en Stockholm. Ik haal inspiratie uit veel verschillende bronnen, zoals plaatsen die ik heb bezocht en bereisd, van leuke cafés tot prachtige Airbnb's waar ik heb gelogeerd en natuurlijk wegdromen op Instagram of Pinterest.

Hoe zou je jouw interieurstijl omschrijven?

Ik hou van het mixen van textuur, nuance en stijl, zoals het mengen van Scandinavisch minimalisme met luxe art deco en rustieke vintage.

Wat zocht je toen je een tafel zocht?

Ik wilde iets unieks dat zou opvallen, maar toch een warme en uitnodigende plek zijn voor lange, gezellige diners.

Wat vind je het leukst aan je tafel?

Ik ben helemaal verliefd op de dramatische marmering en de aardse rozebruine tint die ik nog niet eerder had gezien. Het is zo'n WOW-meubel dat ik voor altijd wil houden.

Hoe was jouw winkelervaring bij Mawrble?

Ik vond het geweldig dat ik zelf de specifieke steen kon kiezen en de manier waarop die werd gesneden - zo'n klantgerichte ervaring die me deed verlangen naar de komst van mijn tafel!