Gratis verzending naar de hele EU
MAWRBLE STORIES

Ontmoet Clint uit Amsterdam

Clint from amsterdam

Clint, 36, woont met zijn twee katten Flip en Witte in Amsterdam. Hij werkt als bedrijfsjurist voor een bedrijf en heeft een grote smaak als het gaat om design en architectuur.

We hadden het genoegen om hem te interviewen over zijn interieurstijl en ervaring met Mawrble.

Je hebt een prachtig huis, waar haal je je inspiratie vandaan?

Ik hou van oude gebouwen met veel karakter, vooral de zeer typische en direct herkenbare Haussmann appartementen in Parijs. Eiken chevron vloeren met abstracte kunst en eigentijdse meubels en moderne verlichting. Ik woon in Amsterdam, waar ook heel aparte oude gebouwen staan. Het gebouw waarin mijn appartement zich bevindt, is een klassiek Amsterdams gebouw in de stijl van de 17e en 18e eeuw (zoals de oude gebouwen aan de grachten).

Hoe zou je jouw interieurstijl omschrijven?

De interieurstijl van mijn appartement is duidelijk gebaseerd op de immens chique Parijse appartementen in Haussmann-stijl. Het is echter geen kopie. De originele details in mijn appartement, zoals de eeuwenoude houten balken in het plafond, zijn een blikvanger. Samen met de eikenhouten chevron vloer resulteerde dit in een warm en eigentijds interieur met geweldige originele elementen.

Wat zocht je toen je een tafel zocht?

Ik wil al jaren een marmeren eettafel. Mijn appartement heeft een vrij vierkante indeling, dus ik besloot dat een ronde eettafel een welkome afwisseling in het interieur zou zijn. Het kostte me echter wel wat tijd om iets unieks en echt moois te vinden. De meeste (online) verkopers hadden mooie tafels, maar het was niet bijzonder. Omdat marmer zo'n bijzonder materiaal is, wilde ik ook dat het ontwerp van de tafel van hoge kwaliteit zou zijn. Op een ochtend zat ik door Instagram te scrollen en daar stond hij, de PIU marmeren eettafel van Mawrble in het zwart. Ik wist meteen dat dit precies was waar ik op zat te wachten.

Wat vind je het leukst aan je tafel?

Het unieke ontwerp en de zeer hoge bouwkwaliteit. De gebruikte materialen zijn onberispelijk, de afwerking is van zeer hoge kwaliteit en het eindproduct is prachtig. Het is altijd een beetje een gok om een product als dit online te bestellen, maar het heeft goed uitgepakt. Ik heb veel complimenten gekregen voor de tafel en het ontwerp.

Hoe was jouw winkelervaring bij Mawrble?

De aankoopervaring met Mawrble was gewoonweg geweldig. Ik heb veel hulp gehad van het team bij het uitzoeken wat de beste diameter zou zijn voor de tafel. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat de twee standaardmaten van de PIU eettafel (100 cm en 120 cm) te klein zouden zijn voor mijn appartement. Het team was zeer behulpzaam bij het ontwerpen van een 150 cm versie van de tafel. Bovendien mocht ik een steen uitkiezen en ook welke stukken van die steen zouden worden gezaagd. Op die manier kun je echt je eigen tafel ontwerpen. De adering van mijn tafel is precies zoals ik het wil. De fabricagetijd was snel en de verzending verliep vlot. Binnen een paar weken had ik een op maat ontworpen tafel, die voor mijn deur werd afgeleverd. Ik kon niet meer tevreden zijn en zou Mawrble aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar geweldige marmeren producten.