Tasuta kohaletoimetamine kõikidesse ELi riikidesse
MAWRBLE STORIES

Meet Elina from Stockholm

Whitney leaning against a railing on a downtown street

Intervjuu Elinaga, Mawrble'i kliendiga, kellel on suurepärane silmaring sisekujunduses ja kelle eelmine kodu äratas tänu kaunile interjöörile Prantsuse disainilehe Planète Déco tähelepanu.

Elina on pärast aastaid Londonis elamist tagasi koju kolinud ja elab nüüd Kungsholmenis koos oma väikese pomerani-tihua Nico'ga. Ta töötab tehnikafirmas peajuristina ja tegeleb vabal ajal kirglikult sisekujundusega.

Teil on ilus kodu, kust saate inspiratsiooni?

Suur tänu! Mulle meeldib ruumi ümber kujundada väikeste või ootamatute meetmetega, et seda täiustada ja muuta. Seda olen püüdnud teha kolme korteriga, mida olen renoveerinud Londonis ja Stockholmis. Ma ammutan inspiratsiooni paljudest erinevatest allikatest, näiteks kohtadest, kus olen käinud ja reisinud, alates armsatest kohvikutest kuni ilusate Airbnb majutusteni, kus olen ööbinud, ja muidugi unistades Instagramis või Pinterestis.

Kuidas te kirjeldaksite oma sisekujundusstiili?

Mulle meeldib segada tekstuuri, nüansse ja stiili, näiteks segada skandinaavia minimalismi luksusliku art deco ja rustikaalse vintage'iga.

Mida te otsisite, kui otsisite lauda?

Tahtsin midagi ainulaadset, mis paistaks silma, kuid oleks samas soe ja kutsuv koht pikkadeks, hubasteks õhtusöökideks.

Mis teile oma laua juures kõige rohkem meeldib?

Ma olen täiesti armunud dramaatilisest marmoristumisest ja mahedast roosakaspruunist toonist, mida ma varem ei olnud näinud. See on selline "WOW" mööblitükk, mida ma tahan igavesti hoida.

Milline oli teie ostukogemus Mawrble'is?

Mulle meeldis, et sain ise valida konkreetse kiviplaadi ja selle lõikamise viisi - selline kliendikeskne kogemus, mis pani mind igatsema, et minu laud saabuks!