Gratis forsendelse til hele EU
MAWRBLE STORIES

Meet Elina from Stockholm

Whitney leaning against a railing on a downtown street

Interview med Elina, en kunde hos Mawrble med et godt øje for indretning, hvis tidligere hjem tiltrak sig opmærksomhed fra den franske designside Planète Déco takket være hendes smukke interiør.

Elina er flyttet hjem igen efter mange år i London og bor nu på Kungsholmen med sin lille pomeranian-chihuahua Nico. Hun arbejder som chefjurist i en teknologivirksomhed og er passioneret indretningsarkitekt i sin fritid.

Du har et smukt hjem, hvor får du din inspiration fra?

Tusind tak skal I have! Jeg elsker at nytænke et rum ved hjælp af små eller uventede tiltag for at forbedre og transformere det. Det er det, jeg har forsøgt at gøre med de tre lejligheder, jeg har renoveret i London og i Stockholm. Jeg henter inspiration fra mange forskellige kilder, f.eks. steder, jeg har besøgt og rejst, alt fra søde caféer til smukke Airbnb'er, jeg har boet i, og selvfølgelig drømmer jeg mig væk på Instagram eller Pinterest.

Hvordan vil du beskrive din indretningsstil?

Jeg elsker at blande tekstur, nuancer og stil, som når jeg blander skandinavisk minimalisme med luksuriøs art deco og rustik vintage.

Hvad ledte du efter, da du ledte efter et bord?

Jeg ville have noget unikt, der ville skille sig ud, men samtidig være et varmt og indbydende sted til lange, hyggelige middage.

Hvad kan du bedst lide ved dit bord?

Jeg er helt forelsket i den dramatiske marmorering og den jordnære, rosenbrune tone, som jeg ikke havde set før. Det er sådan et "WOW"-møbel, som jeg gerne vil beholde for evigt.

Hvordan var din shoppingoplevelse hos Mawrble?

Jeg elskede, at jeg kunne håndplukke den specifikke stenplade og den måde, den var skåret på - sådan en kundecentreret oplevelse, der fik mig til at længes efter, at mit bord skulle ankomme!