Gratis forsendelse til hele EU
MAWRBLE STORIES

Mød Clint fra Amsterdam

Clint from amsterdam

Clint, 36, bor sammen med sine to katte Flip og Witte i Amsterdam. Han arbejder som intern juridisk rådgiver for en virksomhed og har en god smag, når det gælder design og arkitektur.

Vi fik fornøjelsen af at interviewe ham om hans indretningsstil og erfaring med Mawrble.

Du har et smukt hjem, hvor får du din inspiration fra?

Jeg elsker gamle bygninger med masser af karakter, især de meget typiske og øjeblikkeligt genkendelige Haussmann-lejligheder i Paris. Egetræsgulve med abstrakt kunst, moderne møbler og moderne belysning. Jeg bor i Amsterdam, som også har meget særprægede gamle bygninger. Den bygning, min lejlighed ligger i, er en klassisk Amsterdam-bygning fra det 17. og 18. århundrede (ligesom de gamle bygninger ved kanalerne).

Hvordan vil du beskrive din indretningsstil?

Indretningsstilen i min lejlighed er klart baseret på de umådeligt smarte lejligheder i Haussmann-stil i Paris. Men det er ikke en kopi. De originale detaljer i min lejlighed som de århundrede gamle træbjælker i loftet er et blikfang. Sammen med egetræsgulvet resulterede det i et varmt og moderne interiør med flotte originale elementer.

Hvad ledte du efter, da du ledte efter et bord?

Jeg har ønsket mig et marmorspisebord i årevis. Min lejlighed er ret firkantet, så jeg besluttede, at et rundt spisebord ville være en velkommen forandring i indretningen. Det tog mig dog et stykke tid at finde noget unikt og virkelig smukt. De fleste (online)sælgere havde pæne borde, men det var ikke noget særligt. Da marmor er sådan et specielt materiale, ønskede jeg virkelig, at bordets design også skulle være af meget høj kvalitet. En morgen scrollede jeg gennem Instagram, og der var det: PIU-marmorspisebordet fra Mawrble i sort. Jeg vidste med det samme, at det var præcis, hvad jeg havde ventet på.

Hvad kan du bedst lide ved dit bord?

Det unikke design og den meget høje byggekvalitet. De anvendte materialer er upåklagelige, finishen har en meget høj standard, og det samlede slutprodukt er fantastisk. Det er altid lidt af et sats at bestille et produkt som dette online, men det betalte sig virkelig godt. Jeg har fået mange komplimenter for bordet og dets design.

Hvordan var din shoppingoplevelse hos Mawrble?

Købsoplevelsen med Mawrble har simpelthen været fantastisk. Jeg har fået masser af hjælp fra teamet til at finde ud af, hvad den bedste diameter ville være til bordet. Til sidst kom jeg til den konklusion, at de to standardstørrelser af PIU-spisebordet (100 cm og 120 cm) ville være for små til min lejlighed. Teamet var yderst hjælpsomme med at designe en 150 cm version af bordet. Desuden fik jeg lov til at vælge stenplade og også, hvilke stykker af pladen der skulle skæres. På den måde kan man faktisk designe sit eget bord. Årerne på mit bord er præcis, som jeg kan lide dem. Fabrikationstiden var hurtig, og forsendelsen var meget smidig. Inden for et par uger havde jeg et specialdesignet bord, leveret lige til min dør. Jeg kunne ikke være mere tilfreds og vil anbefale Mawrble til alle, der leder efter gode marmorprodukter.