Fri frakt till alla EU-länder
MAWRBLE STORIES

Meet Elina from Stockholm

Whitney leaning against a railing on a downtown street

Intervju med Elina, en kund hos Mawrble med ett stort öga för inredning, vars tidigare hem uppmärksammades av den franska designsidan Planète Déco tack vare sin vackra inredning.

Elina har flyttat hem efter många år i London och bor nu på Kungsholmen med sin lilla pomeranian-chihuahua Nico. Hon arbetar som chefsjurist på ett teknikföretag och brinner för inredning på sin fritid.

Du har ett vackert hem, var får du din inspiration ifrån?

Tack så mycket! Jag älskar att tänka om ett utrymme genom små eller oväntade åtgärder för att förbättra och förvandla det. Det är vad jag har försökt göra med de tre lägenheter jag har renoverat i London och i Stockholm. Jag hämtar inspiration från många olika källor, som platser jag har besökt och rest till, allt från söta kaféer till vackra Airbnb-hem där jag har bott, och naturligtvis drömmer jag mig bort på Instagram eller Pinterest.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Jag älskar att blanda textur, nyanser och stil, som att blanda skandinavisk minimalism med lyxig art deco och rustik vintage.

Vad var du ute efter när du letade efter ett bord?

Jag ville ha något unikt som skulle sticka ut, men ändå vara en varm och inbjudande plats för långa, mysiga middagar.

Vad gillar du mest med ditt bord?

Jag är helt förälskad i den dramatiska marmoreringen och den jordnära rosenbruna tonen som jag inte hade sett förut. Det är en sådan "WOW"-möbel som jag kommer att vilja behålla för alltid.

Hur var din shoppingupplevelse hos Mawrble?

Jag älskade att jag kunde handplocka den specifika stenplattan och hur den var skuren - en sådan kundcentrerad upplevelse som fick mig att längta efter att mitt bord skulle komma!