Fri frakt till alla EU-länder
MAWRBLE STORIES

Möt Clint från Amsterdam

Clint from amsterdam

Clint, 36, bor med sina två katter Flip och Witte i Amsterdam. Han arbetar som bolagsjurist på ett företag och har en god smak när det gäller design och arkitektur.

Vi fick nöjet att intervjua honom om hans inredningsstil och erfarenhet av Mawrble.

Du har ett vackert hem, var får du din inspiration ifrån?

Jag älskar gamla byggnader med mycket karaktär, särskilt de mycket typiska och omedelbart igenkännbara Haussmann-lägenheterna i Paris. Ekparkettgolv med abstrakt konst, moderna möbler och modern belysning. Jag bor i Amsterdam, som också har mycket distinkta gamla byggnader. Byggnaden som min lägenhet ligger i är en klassisk Amsterdambyggnad i 17- och 1700-talsstil (som de gamla byggnaderna vid kanalerna).

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Inredningsstilen i min lägenhet är tydligt baserad på de oerhört eleganta Parislägenheterna i Haussmann-stil. Men det är inte en kopia. Originaldetaljerna i min lägenhet, som de hundra år gamla träbjälkarna i taket, är ett blickfång. Tillsammans med ekparkettgolvet blev det en varm och modern interiör med fantastiska originalelement.

Vad var du ute efter när du letade efter ett bord?

Jag har velat ha ett matbord i marmor i flera år. Min lägenhet har en ganska fyrkantig layout, så jag bestämde mig för att ett runt matbord skulle vara en välkommen förändring i inredningen. Det tog mig dock ett bra tag att hitta något unikt och riktigt vackert. De flesta (online-) säljare hade fina bord, men det var inte speciellt. Eftersom marmor är ett så speciellt material ville jag verkligen att bordets design också skulle vara av mycket hög kvalitet. En morgon när jag bläddrade igenom Instagram såg jag PIU:s matbord i marmor från Mawrble i svart. Jag visste direkt att det här var precis vad jag hade väntat på.

Vad gillar du mest med ditt bord?

Den unika designen och den mycket höga byggkvaliteten. De använda materialen är oklanderliga, ytbehandlingarna håller mycket hög standard och den övergripande slutprodukten är fantastisk. Det är alltid lite av ett vågspel att beställa en produkt som denna online, men det lönade sig riktigt bra. Jag har fått många komplimanger för bordet och dess design.

Hur var din shoppingupplevelse hos Mawrble?

Köpupplevelsen med Mawrble har helt enkelt varit fantastisk. Jag har fått mycket hjälp av teamet med att ta reda på vilken den bästa diametern skulle vara för bordet. Till slut kom jag fram till att de två standardstorlekarna på PIU-matbordet (100 cm och 120 cm) skulle vara för små för min lägenhet. Teamet var till stor hjälp med att ta fram en 150 cm-version av bordet. Dessutom fick jag välja stenplatta och även vilka delar av plattan som skulle skäras. Man får faktiskt designa sitt eget bord på det sättet. Ådringen på mitt bord är precis som jag vill ha den. Tillverkningstiden var snabb och frakten var mycket smidig. Inom ett par veckor hade jag ett specialdesignat bord, levererat direkt till min dörr. Jag kunde inte vara mer nöjd och skulle rekommendera Mawrble till alla som letar efter fantastiska marmorprodukter.