Uncategorized

Snygga sten- & marmorbords Kvaliteter & Egenskaper

Hexagon_CoffeeTable_Verde_Interior_withlogo

Marmor är ett naturligt material vilket innebär att varje bit är unik, det är en av många anledningar till varför vi älskar naturlig sten/marmor. Mawrble har selektivt valt de finaste och bästa sten- och marmorskivor för dess produkter. Arbetar med de mest erfarna personerna inom varje område för att få de mest fantastiska resultaten för kund. Varje produkt är tillverkad med expertis och mycket omsorg, Mawrbles produkter är ett resultat av det. 

Det kan vara svårt att välja rätt marmor/sten, därför ska jag dela med mig av lite info om några av mina absolut favoriter:

VERDE ALPI är en grön marmor med vackert mönster. Vissa bitar har mer vitt i dem, några lite mer mörkgrönt, andra mer “dramatiska”, detta är skönheten i Verde Alpi. Verde Alpi betyder “gröna alper” på italienska. Denna natursten kommer från Italien och är verkligen en skönhet med sitt fantastiska mönster! Det har starkare visuella effekter med mer variation och känsla av djup än de andra nedan. Verde Alpi fungerar ihop med i princip alla interiörer, från skandinaviska minimalistiska interiörer till mer färgglada interiörer. Även om varje del är unika följer alltid den fantastiska känslan med. Personligen påminner denna marmor mig om naturen och alperna,   i form av ett ett konstverk som bord. Nedan ser du Barcelona Matbord   Och Bordsskiva   Verde Alpi. 

Lång-verde-alpi
Verde alpi_grön marmor

Emperdor Brun / Brun Marmor

Vår bruna marmor är en enastående. En marmor som uppskattas av både arkitekter och inredare. Jag älskar att använda denna fantastiiska sten för att skapa unika, charmiga, trendiga och tidlösa produkter. Detta kan enkelt   kombineras med andra material   i olika toner. För att uppnå en avslappnad look jag skulle föreslå att kombinera med andra material i beigea toner. Nedan du har ett vackert exempel på snygga Stony soffbord   som vackert exponeras tillsammans med T-stone   Sidobord   Travertin & Simple3 Sidobord   med en mer minimalistisk skandinavisk design   som du   ser   i Simple3 Brun marmor Soffbord 


Carrera Marmor/Vit, Gråaktig Marmor
En marmor Högt värderad sedan urminnes tider för sin extraordinära vithet, med lätt blåaktiga och gråaktiga toner, mycket mjuk och med en mycket fin säd, har Bianco Carrara / Carrera marmor varit en classier under lång tid. Michelangelo skulpterade David-statyn med Carrera marmor. Nu, som då, är ett spektakulärt utseende också garanterat. Jag skulle säga att det fungerar i någon inredning och kommer aldrig att bli gammal. Liksom Michelangelo täckte David statyn alla i Carrera Marble från topp till tå, så gör jag med några av mina mönster, bläddra för att se T-sten sida Tabell   i Carrera och andra modeller. 

T-sten sida Tabell   i Carrera

T-sten sidobord   i Carrera & Steniga soffbord Carrera.  Finns i många färger. 

Här i den fantastiska Stenig Matbord   i Carrera Marble. 

Markina /
Svart marmor
Favoriten av svarta kulor, markina, en mycket svart marmor med oregelbundna vita vener gör denna marmor uppskattad i de mest exklusiva atmosfärer samt mer avslappnad gång. Fungerar lika vackert som ett matbord som ett soffbord. Jag tycker det ser helt fantastisk som en sten block eller med svarta matchande ben. 

CUBY Soffbord   – Designad av Mawrble.  Hitta fler storlekar i Mawrbles BUTIK. Detta 100x60x30cm.

Simple3_Markina_matt Svart underrede

Simple3 Soffbord – Designad av Mawrble. Svart Markina Marmor med svarta bordsben

Travertin / Beige,
Sand Toner
Med sina vackra beige, grädde och sandiga toner är detta en riktig trend just nu. Våra Travertin stenbord fungerar vackert i skandinavisk inredning eller för alla som gillar de krämiga tonerna. Om du vill att jordnära, sten känner detta är verkligen ett alternativ att titta på. Detta stenar struktur och attribut bidrar verkligen till en naturlig känsla. 

T-stone_Travertin_Interior

Vackert T-sten sidobord i Travertin bredvid CUBY Soffbord, både Designad av Mawrble. 

Grön Marmor 

Vår gröna marmor är ett perfekt alternativ om du gillar en grön färg med en jämnare konsistens och färg, med mindre än Verde Alpi, det är också billigare. Denna marmor kan verkligen ge personlighet till ett utrymme med sin fantastiska gröna färg. Fungerar utmärkt att matcha med både mörka och ljusa interiörer och föremål. I bildbälg kan du se två fantastiska exempel i olika interiörer. 

Hexagon_CoffeeTable_Verde_Interior_withlogo

Hexagon soffbord I Grön Marmor. På baksidan på varje sida hittar du T-Stone soffbord. Båda modellerna finns i olika färger. 

Simple3_Verde_goldleg_interor_withlogo

Simple3 Soffbord med guldben och Simple3 Sidobord med guldben.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *